Protejează-ți toate device-urile folosind foliile Smart Protection!

smart protection

Te-ai întrebat vreodată cât de multe device-uri folosești zilnic? Cât de importante au devenit ele în viața ta? Aproape indispensabile, nu? Simți și chiar știi sigur că nu te mai poți lipsi de telefon mobil (smartphone) sau de laptop, fie pentru muncă, fie pentru distracție și socializare... Că o tabletă te ajută să rămâi conectat, ba chiar să lucrezi când ești departe de casă. Că îți trebuie un smartwatch pentru momentele când nu ai telefonul lângă tine. Și cât de mult te ajută un GPS dacă nu știi exact locația unde trebuie să ajungi. Nu mai spun de camera foto, care surprinde toate momentele pe care le vrei păstrate în timp... Poate și o baterie externă pentru toate acestea... Toate acestea fac parte din modul nostru de viață, ne-ar fi greu fără ele. Eu le folosesc, mai mult decât mi-aș dori, uneori. 
Am descoperit și cum pot să le protejez de uzură, zgârieturi, praf, transpirație. Și, de multe ori, de „accidente”, ca atunci când scapă pe jos sau se varsă apă lângă sau peste ele. 
Smart Protection oferă folii de protecție pentru majoritatea tipurilor de device-uri existente: smartphone, laptop, tabletă, smartwatch, navigatoare, aparate foto, aparate video, ciclocomputere GPS, scanere, IPOD, console. În plus, există și o ofertă de accesorii, precum carduri de memorie, cabluri, căști, încărcătoare telefoane și altele. Toate foliile vin cu kit de instalare. Mai mult, pe lângă modelele disponibile, poți da comandă de o folie proprie, exact cum cauți. La comenzile peste 90 de lei livrarea este gratuită. Clienții spun că Smart Protection îți oferă cel mai bun Customer Service: rapiditate, soluții personalizate, flexibilitate.
Îți las și ție link-ul site-ului, aruncă o privire și convinge-te!
https://www.smartprotection.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Nucet - ulițele vacanțelor