Vitamina B12 este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copilului

b12vital

Vitamina B12 este un element esențial pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului. Pe lângă carne, această vitamină este conținută de produsele lactate (în special cele fermentate), ouă, pește, unele cereale și doar câteva produse din surse vegetale, cum sunt soia fermentată, algele, drojdia, ciupercile Shitake. Copiii nou născuți iau această vitamină din laptele matern, iar, dacă mamei îi lipsește această vitamină din organism, acest lucru se reflectă în starea de sănătate a celui mic. Profilaxia acestui deficit este foarte importantă pentru dezvoltarea copilului și introducerea unui supliment de vitamina B12 este un prim pas în corectarea acestei carențe.
B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital este un supliment alimentar care echilibrează nivelul vitaminei B12 în organism. Acest supliment conține 100 μg de vitamina B12 sub formă de metilcobalamină (metilcobalamina este forma bioactivă a vitaminei B12, așadar este ușor de asimilat). Este ușor de găsit în farmacie și este indicat să îl utilizăm deoarece o cantitate mare de vitamina B12 conținută de alimentele consumate nu reprezintă garanția atingerii nivelului zilnic de substanță activă necesară organismului uman. Vitamina B12 este o vitamină hidrosolubilă, esențială pentru organism. Cei mai predispuși deficitului de vitamina B12 sunt femeile însărcinate, bebelușii, persoanele în vârstă și cei cu stil alimentar vegetarian și raw-vegan.
Alternativa cu conținut de cobalamină sub formă de supliment alimentar, B12 Vital, propusă de WÖRWAG  Pharma, reprezintă garanția că organismul nostru beneficiază de această vitamină. Este important să vă monitorizați sănătatea și să vă asigurați că beneficiați zilnic de toți nutrienții în doze optime.
Așadar, dacă nu ai energie, ești apatic, ai o stare de neliniște inexplicabilă, ai probleme cu somnul, ești extenuat mai tot timpul și îți lipsește bucuria de a trăi, să știi că lipsa „vitaminei roșii” - B 12 - este cauza! Cu ajutorul B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital sistemul nervos va funcționa normal, sănătatea psihică se va fortifica, metabolismul energetic se va situa în parametri optimi și oboseala și extenuarea vor fi simțitor reduse. Un dozaj în limite normale al vitaminei B12 crește capacitatea de concentrare și îmbunătățește memoria, înlătură senzațiile de amorțeală și furnicăturile la nivelul mâinilor și picioarelor, restabilește echilibrul motric. Vitamina B12 are un rol important în sinteza ADN-ului și în buna funcționare a sistemului nervos. Pe perioada sarcinii și a alăptării este esențial să îți asiguri un aport optim de vitamina B12. 
B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital este soluția pentru sănătatea ta și a copilului tău! Iubește-l! Iubește-te!


b12vital

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită