Design inspirat pentru mansarda casei tale - MyDaylight

velux

VELUX a lansat recent o aplicație pentru telefonul mobil, MyDaylight, cu ajutorul căreia poți obține o simulare realistă în 3D sau VR, jucându-te cu lumina zilei. MyDaylight, disponibilă în AppStore și Google Play, este prima aplicație ce te ajută să redecorezi cu ușurință spațiul în care trăiești, obținând o simulare realistă a ceea ce ar putea deveni acest spațiu. Totul cu ajutorul caracteristicilor tridimensionale și a realității virtuale. Dacă mansarda casei tale așteaptă să fie amenajată, poți vedea exemple de combinații între ferestre și lumină naturală care să te inspire. Cu ajutorul aplicației poți primi rapid o ofertă de preț pentru ferestrele alese, care te va convinge de ce alegerea făcută este cea mai bună. Aplicația te informează despre cel mai apropiat montator din zona ta și îți furnizează informații utile despre legislația în vigoare.

Pasul 1 - Fii propriul tău designer!

Intră în aplicație și introdu dimensiunile camerei sau ale podului (pe care dorești să-l transformi în mansardă) și alege detalii precum culoare, materiale, mobilă.

Pasul 2 - Găsește cea mai bună lumină naturală!

Claritatea unică a luminii naturale adaugă spațiu și adâncime oricărei camere, făcând-o mai ospitalieră. Adaugă ferestre podului pentru a vedea cum arată ca mansardă.

Pasul 3 - Experimentează design-ul ales cu ajutorul realității virtuale!

Solicită o simulare 3D sau VR cu ajutorul telefonului sau a VR goggles.

Pasul 4 - Cere ajutor pentru punerea în practică a ideilor dorite de tine!

După ce stabilești decorul și iluminarea spațiului, folosește-te tot de aplicația MyDaylight de la VELUX pentru a chema cel mai apropiat instalator, a obține un preț, a afla reglementările și autorizațiile necesare mansardării locuinței.


velux




Cu ajutorul aplicației MyDaylight de la VELUX îți vei face o idee de cum va arăta mansarda proiectată în realitate. Vei avea ocazia să te joci cu lumina zilei și să descoperi noi posibilități de decorare. Reimaginează spațiul pe care-l ai, jucându-te cu diverse opțiuni!
De 75 de ani, Grupul VELUX a creat condiții mai bune de locuit, aducând lumina naturală și aerul proaspăt în interiorul mansardei. Compania a fost înființată pornind de la viziunea fondatorului Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt și calitate vieții oamenilor, beneficii de care se bucură astăzi milioane de case din întreaga lume. Denumirea de VELUX vine de la VEntilatio (ventilație) și LUX (lumină, în limba latină). În România, VELUX a fost prima companie care, acum 21 de ani, a promovat ideea de a trăi la mansardă și, totodată, beneficiile mansardei ca spațiu de locuit, luminat și ventilat natural.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită