Calitate și confort! Lasă lumina să te învăluie din zori de zi până la apus...

velux


Nu locuiesc la casă, dar, după ce am văzut câteva mansarde cu ferestre de la VELUX, mi-a venit o poftă nebună să amenajez și să decorez mansarda casei unde locuiește tata. Așa, poate când o văd pusă la punct, mă va tenta să o umplu cu... prezența mea. O fereastră gigant și un soare matinal care parcă repetă cuvintele magice „Fiat lux”. O mansardă care să mă invite să petrec în ea partea cea mai călduroasă din zi, când oricum nu e prea indicat să stai în natură, pe zăpușeală. Aer condiționat rece/cald, lumină, spațiu. Deja sunt mulți care încep să realizeze cât de important este să aibă în locuințe aceste constante. Un design minimalist, o ambianță plăcută și multă, multă lumină. 
Ador apartamentele penthouse tocmai datorită peretelui acestora exterior format din ferestre. Nu sunt exhibiționistă, nu vreau să mă vadă vecinul de vis a vis în neglije, pur și simplu vreau să simt lumină în jur. Când simt nevoia de intimitate am opțiunea să trag draperia... în rest, las lumina să mă învăluie. Dar, până la visul cu penthouse, să mă gândesc la ceva mai tangibil - mansarda.
O aplicație mobilă mi-a facilitat accesul la informație și mi-a dat o mână de ajutor în procesul mental de renovare a mansardei. MyDaylight VELUX, paleta ta inspirațională, este disponibilă din AppStore și GooglePlay. Așadar, mansarda visurilor mele are două fotolii tip balansoar, o măsuță joasă pentru servit cafea, două biblioteci suspendate pe pereții laterali (unde nu sunt ferestre), un pat multimedia pe peretele paralel cu fereastra și, desigur, un perete format în mare parte din ferestre VELUX. De dressing nu am nevoie la mansardă, acesta este într-o altă cameră. Aș vrea o fereastră mare Premium VELUX și două mai mici, laterale, cu prelungire tip balcon, VELUX CABRIO. Pentru perioada verii aș opta și pentru rulouri parasolare, aplicate pe exterior, tot de la VELUX. Nu pot dormi noaptea cu aerul condiționat pornit, iar ferestrele ar capta toată căldura, mai ales că nu mă trezesc chiar la răsărit. Așa că, rulourile parasolare transparente sunt o idee perfectă, ele scad cu până la 5 grade temperatura în mansardă, filtrează razele soarelui înainte ca ele să atingă geamul și nu obstrucționează aportul de lumină naturală. Tot din programul de soluții VELUX face parte și roleta exterioară, care oferă un control optim al climatului interior prin reducerea căldurii cu până la 94%, îmbunătățește izolația termică, diminuează zgomotul și protejează împotriva intrărilor prin efracție. Un alt accesoriu propus de VELUX, special pentru anotimpul călduros, este plasa împotriva insectelor. Aceasta se montează pe conturul finisajului interior, iar, când nu este folosită, se rulează integral în caseta din aluminiu de deasupra. Fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, rezistente la uzură, ferestrele și accesoriile VELUX se întrețin și se curăță cu ușurință.

Gama de ferestre pentru mansardă de la VELUX cuprinde modelele Standard, Standard Plus și Premium. Gama Standard conține ferestre la prețuri accesibile, care au caracteristici funcționale ușor de utilizat și performanță energetică bună. Oferta cuprinde ferestre cu operare de sus sau de jos, lemn aparent sau ferestre care nu au nevoie de întreținere. Gama Standard este pentru cei ce vor să investească în eficiență energetică și confort, la un preț accesibil. Poți menține mansarda călduroasă cu ajutorul lor deoarece sunt prevăzute cu geam termoizolant, format din trei foi de sticlă. VELUX Premium este gama de ferestre ce aduce maximum de confort în spațiul tău. Oferta Premium include o serie de produse avansate, cum sunt ferestrele de mansardă inteligente, ferestre de mansardă pentru vedere panoramică și ingeniosul balcon VELUX CABRIO, patentat în 1990. Pentru valorificarea spațiului exterior în cazul unui acoperiș înclinat, soluția VELUX pentru ieșire pe terasă este alegerea indicată.
velux

velux
 velux

velux

VELUX România este o companie de vânzări, parte a Grupului Internațional VELUX, care comercializează ferestre de mansardă, produse de montaj, rulouri decorative și parasolare, tuneluri solare. Denumirea brand-ului este dată de alăturarea a doi termeni VEntilatio (ventilație) și LUX (lumină). Așa s-a născut VELUX, care, de peste 75 de ani a creat condiții mai bune de locuit, aducând lumina naturală și aerul proaspăt în interiorul mansardei. Compania a fost înființată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, care a fost preocupat să le asigure oamenilor lumină naturală, aer proaspăt și o calitate superioară a vieții. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume, bineînțeles într-un mod mult evoluat față de timpul în care se instala prima fereastră la o mansardă a unei școli din Danemarca. Viziunea a progresat, valorile au rămas aceleași. În România, VELUX a fost prima companie care, acum 21 de ani, a expus beneficiile mansardei ca spațiu de trăit (luminat și ventilat natural) și a promovat ideea de a se locui la mansardă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită