Slăbiciunea mea - cosmeticele!

brasty

Ador să cumpăr online, am posibilitatea să studiez produsele în voie, primesc cupoane de reducere și mici cadouri simbolice, care îmi fac plăcere și mă invită să revin. Plus că prețurile, de multe ori, sunt deja reduse, unele chiar cu jumătate față de prețul lor de la raft, în mall-uri, de exemplu. La cosmeticele profesionale și parfumurile de la brand-uri celebre rareori retailerii lasă la preț, ei reduc, de obicei, când mai rămân câteva produse. Online este mult mai simplu să te orientezi și să alegi magazinul cu prețurile cele mai convenabile. Un astfel de online store, cu produse pentru care la coșul final plătești o sumă decentă, este Brasty. O prietenă cu un frumos și strălucitor păr roșcat mi-a spus cum procedează pentru a-l menține astfel. Așa am ajuns să comand de la Brasty, magazin care face parte dintr-un grup internațional cu sediul în Cehia, ce comercializează ceasuri originale de lux, genți din piele sau piele ecologică, parfumuri și produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului. Prețurile sunt accesibile, există promoții lunare, produsele se pot returna fără un motiv special în termen de 14 zile și beneficiază de o garanție de 2 ani. Pe Brasty găsești și o revistă de prezentare a produselor, cu sfaturi utile, informații și opinii ale celor care au încercat produsele. Aceste review-uri complexe și clare te pot lămuri asupra criteriilor după care să-ți alegi un șampon, de exemplu, în funcție de tipul părului tău sau ce alimente să consumi astfel încât să hrănești și părul.
Dacă îți place să dăruiești, acum este momentul, pe Brasty luna mai este „luna plină de iubire”, ce-ți oferă produsele preferate la prețuri pe care nu ai cum să nu le adori. Tot de acolo îți poți alege produse speciale cu transport gratuit, iar dacă vei pune în coș minimum 3 eșantioane de parfum, nu uita de codul ESAN16, care îți va aduce comanda fără costuri pentru transport. Brasty colaborează cu site-ul compari.ro, un portal de comparații și ghid de shopping unde cumpărătorii își pot exprima părerea cu privire la calitatea produselor achiziționate. Scorul deținut de Brasty pe acest portal este de 4,8 din 5, maximum. De asemenea, pe lângă România, Brasty vinde în țări ca Anglia, Germania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, urmând în curând Ungaria și Bulgaria, iar calitatea produselor este garantată de trusted.ro, care certifică faptul că este un magazin de încredere.
Vreau să-ți arăt și eu ce mi-am cumpărat recent, cu mențiunea că sunt foarte mulțumită de produse, în special de eșantioanele de 10 ml de parfum Hypnose (Lancome), Poeme (Lancome) și L'Extase (Nina Ricci) care au o aromă subtil amețitoare, fiecare în parte având un farmec diferit, însă... Am fost super încântată de ceasul cadou (un cadou mai mult decât simbolic), de mostrele de parfum Balmain Extatic, Balmain Balmain Homme, precum și de discount-ul generos propus de Brasty. Mulțumesc, Brasty!
Când răsfoiești oferta, nu uita să te abonezi la newsletter, vine cu surpriză! De asemenea, îți poți comanda minimum 3 eșantioane de parfum pentru diversitate și vei beneficia de transport gratuit după ce introduci codul precizat anterior în articol. 
Week-end frumos și cumpărături plăcute!

brasty


brasty


brasty

brasty

brasty

brasty

brasty

brasty

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită