Cel mai smart program de nutriție și slăbit - Dincolo de limite!

limitless

De-a lungul anilor am ținut câteva diete. Fără sfat profesionist, după ureche aș spune. Poate de aceea, în timp ce eram „la cură”, experimentam stări de nervozitate și de slăbiciune cauzate de lipsa de vitamine sau alte substanțe esențiale unei bune funcționări a organismului. Eram foarte irascibilă, aveam puseuri de neliniște, amețeli dese, eram apatică, iar veselia și energia primelor zile de dietă se transformau în oboseală și moleșeală. De aceea, mi-am propus ca, la prima oportunitate, să mă las pe mâna profesioniștilor în nutriție și să urmez sfaturile lor, acceptând că nu poți fi expert în tot, fiecare e cu „felia” lui, iar un om cu o pregătire în domeniu îți poate indica exact și punctual pașii de urmat. Ce-mi doresc cu adevărat este un program prin care să simt că fac ceva în favoarea mea. Vreau idei și sugestii clare, care să lucreze pentru mine, să mă pună la treabă, să mă susțină în efortul meu. „Reset”, programul lansat de Limitless a convins peste 5000 de români să treacă la acțiune, i-a ajutat să înțeleagă că mișcarea înseamnă sănătate și că alimentația echilibrată te menține în formă. „Reset” i-a convins să renunțe la scuze și să facă primul pas spre remodelarea corporală dorită. Cu programul de resetare organismul tău primește un imbold spre atingerea unei greutăți ideale (sunt persoane care au slăbit și 18 kg), fără ca tu să simți că urmezi o dietă propriu-zis. „Reset” implică mai degrabă o schimbare a stilului de viață, o nouă viziune, o înlocuire radicală a obiceiurilor nesănătoase în modul de viață și de nutriție. Ideea este să ajungi să te simți bine în propriul corp, să devii cine și cum vrei tu să fii, să ajungi să fii cea mai bună versiune a ta, varianta visată. Și pentru realizarea unui ideal trebuie să treci peste limite, să te străduiești, să nu te lași, să-ți dai osteneala în mod consecvent și nimic și nimeni să nu te deturneze de la proiectele tale.
Cum funcționează „Reset”? În prima lună, primești un plan de alimentație personalizat pe obiectivul tău trasat pe baza informațiilor cât mai exacte pe care tu le furnizezi în primul test online. După stabilirea profilului tău nutrițional, vei primi materiale video extrem de documentate, explicite și bine prezentate care îți vor dezvălui alfabetul rețetei de slăbire Limitless. În cea de-a doua lună, pe baza unor recomandări atente, vei putea să structurezi zi de zi meniuri sănătoase și delicioase pentru tine și familie. Iar, în cea de-a treia lună vei umbla la detaliile care vor construi permanent un stil de viață și de alimentație echilibrat și sănătos care să te ferească de recidive culinare incontrolabile și haotice. Vei observa, prin „Reset” transformarea în bine de care ai nevoie. Fiind un program personalizat, îți mărturisesc că am încredere. Concluziile trase de experți despre modul în care mănânc și trăiesc vor alcătui un plan clar de urmat spre propriul meu beneficiu. Cinci ani de expertiză Limitless sunt un atu al acestui program. De asemenea, garanția returnării banilor conferă încredere în brand. 



A găsi proporțiile juste, a aduce echilibrul în viața ta, a încerca să nu faci excese, a trăi gândindu-te la tine, a acționa în favoarea ta înseamnă mai multă energie și pentru ceilalți, mai mult pozitivism, mai multă plăcere, mai multe momente frumoase. Zâmbetul naște un alt zâmbet, starea de bine se răsfrânge asupra celor din preajmă, veselia se transmite în jur la fel cum apa ia forma vasului în care este pusă. „Dă tu startul!”, îmi spun când văd pe cineva abătut, „mută-i gândul, fă-l să râdă, abate-i gândurile, fă-l să uite!”. Despre asta-i vorba: uită obiceiurile culinare proaste și sedentarismul, repornește, resetează upgradând. Fii cum vrei să fii!
Sper să pot posta în curând fotografii cu mine „în noua piele”, cu un nou aspect. Voi scrie la comentariu „#IAMLIMITLESS”!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită