Panseuri

Un gând de peste ocean spune <Never stop doing your best just because someone doesn' t give you credit> și este unul dintre citatele motivaționale pe care-l consider demn de comentat fiindcă mulți oameni chiar se retrag înainte de a începe cu adevărat din cauza criticilor malițioase, mai lămurit a bețelor în roate spuse-puse de cei care, din diverse motive, invidia mai ales, au satisfacția (perfidă) de a nu te vedea reușind. Există asemenea specimene frustrate din varii cauze, unele se ascund după mască mai bine, altele mai prost, altele deloc. E bine să ai lângă tine un prieten bun în astfel de cazuri să comentezi situația, dacă nu-l ai, ia un caiet, nu lăsa lucrurile (răutățile altuia) să dospească în mintea ta, dă-le afară, găsește-le o explicație sau... o scuză - dacă ești mai iertător, nu le lăsa, mai ales, să te întoarcă din drum sau să te oprească.  Cel mai bine este să crezi în tine și să te cunoști profund. 
imagine web

Un alt gând îl completează pe primul și te invită - <It doesn' t matter how slow you go as long as you don' t stop>. E un imbold bun chiar și pentru cei care au tendința de a amâna (dar nu sine die), e impulsul oportun pe care cine te iubește ți-l dă când te vede ușor nehotărât sau descurajat. 
imagine web

Sunt multe maxime la modă acum, mulți le folosesc fără să aibă o cultură solidă ca fundament, alții le pot emite din mintea lor grație unei solide temelii formate de-a lungul anilor. Însă, de oriunde ar veni ele eu zic că e bine măcar să le citești. Cu sau fără explicațiile <corespunzător aferente> ...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită