Să ciocnim halbele la ceas aniversar! La mulți ani, Albacher!

albacher

2018 este anul când Albacher împlinește 10 ani de la lansare. Prezent pe piața autohtonă cu sortimentele Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Paști, Albacher Radler, brandul Albacher, membru a Romaqua Group, se mândrește cu o bere de nota 10, fabricată exclusiv din ingrediente naturale, după o rețetă tradițională. 
Așadar, a trecut un deceniu de când românii se delectează cu gustul său pur și aroma naturală. De 10 ani Albacher încântă papilele gustative ale amatorilor de bere cu o savoare perfect echilibrată, o textură ușoară, plăcută. O bere cu un caracter unic, distinct, aparte, cu un nume sonor și puternic - Albacher. O bere cu personalitate. O bere proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, o bere vie, care te invită să o bei. O bere fermentată la temperaturi joase, care menține dioxidul de carbon activ, ceea ce face ca prospețimea și perlajul să se păstreze un timp mai lung după deschidere. Albacher - ia-ți o doză, o sticlă sau un PET pentru a le savura alături de familie și prieteni. Și închină un pahar și pentru Albacher! Pentru o cât mai îndelungată prezență pe piață! La mulți ani, Albacher!

Cât de rece trebuie să fie o bere de nota 10?
Temperatura la care trebuie servită o bere este dată de stilul acesteia. O bere deschisă la culoare, Pilsner, trebuie servită la o temperatură scăzută, între 3 și 7 grade Celsius. Dacă berea este prea rece sau prea caldă, hameiul și malțul nu se mai simt. Într-o bere de 10 proporțiile contează, însă hameiul joacă rolul principal deoarece acesta este ingredientul care dă calitățile hedonice: savoarea, gustul și mirosul.

Știai că... berea nu poate fi falsificată?
Știai că... și berea fără alcool dă somnolență?
Știai că... berea este diuretică, scade incidența pietrelor la rinichi și are efect pozitiv asupra pietrelor formate la vezica biliară?
Știai că... dacă mănânci echilibrat și nu depășești necesarul caloric zilnic nu ajungi să faci „burta de bere”?
Știai că... Cehia este țara unde s-a fabricat prima bere „limpede”, Pilsner, în localitatea Pilsen?
Știai că... berea Pilsner este considerată etalon al berii filtrate, iar nota amară este mai puțin pregnantă decât în cazul altor tipuri de bere?
Știai că... 330 ml/zi pentru femei și 660 ml/zi pentru bărbați sunt dozele recomandate?

Știai că... berea face parte din stilul sănătos de viață a unui adult (cu mici excepții, atunci când există afecțiuni în care este contraindicată)?
Știai că... în 2016, în România, consumul de bere pe cap de locuitor a fost de 80 de litri?
Știai că... în România se preferă berea la PET?
Știai că... berea scade riscul de diabet de tip 2?
Știai că... de la an la an consumul de bere pe plan mondial este în creștere?
Știai că... băutura preferată de suporterii tuturor echipelor care participă la campionatele mondiale de fotbal și de microbiști, în general, este BEREA?



albacher


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită