Nu rata showroom-ul evoMag de astăzi!

evomag

Astăzi, 16 iunie, are loc showroom-ul evoMAG, în cadrul căruia se organizează un test-drive prin care pot fi testate peste 40 de modele diferite de trotinete electrice, biciclete electrice, hoverboard-uri și alte vehicule. Prin urmare, asigură-te că ajungi la timp pe Splaiul Unirii nr.257-259 din București pentru a vedea și încerca vehiculele ce pot deveni o alternativă economică și favorabilă pentru tine și stilul tău de viață. De asemenea, te vei putea orienta și către un cadou pentru partener sau pentru cel mic.
Sunt în tendințe vehiculele electrice, gen trotinete, biciclete sau hoverboard-uri, ce iau cu asalt străzile orașelor, ele reprezentând o alternativă la mult prea poluantele automobile clasice. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să se bucure de experiența unor astfel de mijloace de transport, din dorința de a economisi, pentru plăcerea experienței sau pentru a proteja mediul ambiant într-un mod interactiv și implicat. A oferi exemplul personal este cea mai bună manieră de a arăta că îți pasă. Mai mult, mișcarea în aer liber reprezintă o grijă față de organism și sănătate, care, pe termen lung, va avea efecte pozitive.
Folosirea unui astfel de mijloc de transport are multe avantaje. Ca să enumăr doar câteva: ușurința în manevrare, timpul economisit, portabilitate mai facilă comparativ cu o mașină, pierderea în greutate și menținerea unui tonus bun. Vehiculele electrice sunt silențioase, nu implică sume mari pentru întreținere și sunt mai sigure decât alte vehicule mai rapide. Poți vedea oferta în detaliu pe evoMAG.ro. Iată și un clip explicit de la showroom-ul precedent!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită