De Ziua Copilului să mergem la Festivalul Opera Copiilor!

opera
„Un copil care nu se joacă nu este un copil, dar omul care nu se joacă a pierdut pentru totdeauna copilul care trăia în interiorul său și de care îi va fi groaznic de dor.” (Pablo Neruda)
Între 29 mai și 3 iunie 2018 la Opera Comică pentru Copii din București va avea loc Festivalul Opera Copiilor, unde cei mici se pot distra și pot desfășura diverse activități educative. Principala atracție din acest an va fi premiera spectacolului „Sunetul Muzicii”, prezentat în zilele de 1, 2 și 3 iunie, de două ori pe zi, la Sala Mare a Operei Comice.
De asemenea, festivalul vine în întâmpinarea publicului și cu o serie de activități și evenimente, printre care un târg educațional cu 80 de expozanți, workshop-uri și ateliere creative, concursuri, jocuri și spectacole în aer liber. Zilnic, pe toată durata manifestării, între orele 16 și 18, vedete ale vieții publice și sportive românești, printre care Paula Seling, Teodora Buciu, Margareta Pâslaru, Loredana Dinu le vor citi celor mici povești, într-un colț special amenajat pentru lectură. Organizatorii s-au gândit și la alte surprize pe gustul copiilor, care le vor face petrecerea și mai plăcută. În Aventura Parc, ei se vor putea cățăra, escalada și participa la campionate de public speaking, șah, kendama, Quoridor sau King Domino. Prichindeii se vor putea distra pe toboganul gonflabil, la piscina cu bile sau în balonul cu aer cald și vor putea admira expoziția de fluturi vii din diferite specii și cele 4 acvarii cu peștișori colorați.
Distracție plăcută, copii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită