Oamenii învață de la oameni


           Spring SuperBlog 2017 s-a încheiat. Articolele au fost introduse pe platforma de jurizare, doar  ultima probă mai așteaptă să fie notată. Adrenalina, emoțiile și imaginația au luat un răgaz... Nerăbdarea de a afla nota s-a domolit și tastele CTRL F5 au luat o pauză. Sponsorii, jurații, bloggerii așteaptă Gala și vremea favorabilă pentru a se bucura de cele două zile la malul Mării Negre la Hotel Aurora, unul dintre sponsori, care a lansat deja invitația și a dezvăluit câteva surprize. ☺
           SuperBlog este o competiție antrenantă, ce are ca scop descoperirea și susținerea noilor talente ale blogosferei. A fost lansată în 2008, este bianuală (primăvara și toamna), antrenând bloggerii și sponsorii în a prezenta într-un mod inedit produsele puse la dispoziție publicului larg de către firme din mediul de afaceri românesc. De asemenea, se ia în calcul facilitarea unor posibile colaborări între bloggerii participanți și sponsorii concursului, pentru că orice experiență creează relații, atât interumane, cât și de cooperare business. Un factor motivant îl reprezintă posibilele recompense materiale. Dar mult mai importantă este comunitatea pe care o descoperi, legăturile pe care le creezi cu oamenii, părerile pro sau contra, argumentele notării în urma vreunei contestații, impresiile partajate cu ceilalți.




          Mi-a atras atenția, încă de la participarea din toamnă (SuperBlog 2016), un sponsor elegant (prezentarea site-ului, a siglei, a echipei), Swiss Solutions, important furnizor de servicii de traducere din România. Centrat pe oferirea de traduceri specializate în peste 80 de limbi străine, din diverse domenii - automotive, medicină, farmacie, juridic, economic, inginerie, IT și marketing - la un raport excelent preț/timp/performanță, Swiss Solutions este acel tip de companie în care greșelile nu sunt permise. Minerva Lăcătușu, specialist marketing în cadrul firmei, pe care am cunoscut-o la Gala SuperBlog din toamna trecută, spune despre relația dintre SuperBlog și Swiss Solutions: „ Motivul pentru care am ales să ne facem și mai vizibili online prin intermediul SuperBlog a fost dat de posibilitatea generării unui conținut de calitate cu și despre Swiss Solutions... Ne dorim, în viitor, să devenim din ce în ce mai implicați în proiectele blogosferei românești și, astfel, să contribuim la creșterea comunității online.” 

           Pe lângă temele abordate în nenumărate feluri și dincolo de un subiectivism inerent, această competiție înseamnă interacțiune între participanți. Ei își fac „auzite” părerile pe grupul SuperBlog de pe Facebook, își „strigă” indignarea sau își manifestă bucuria. Tot de la Minerva Lăcătușu am aflat că atunci când „ un blogger se implică în competiții, implicit devine mai organizat, învață să respecte termene-limită, să aibă în vedere recomandările care i se fac și, desigur, are posibilitatea de a dezvolta anumite competențe în ceea ce privește scrierea creativă, indiferent de domeniu sau cerințe. Totodată se pot crea oportunități, cum ar fi colaborarea cu anumite branduri.”
            Printre sponsorii competiției, sunt și firme care fac angajări, iar Swiss Solutions este una dintre ele. Așa că, dacă dețineți o autorizație de traducător emisă de Ministerul Justiției și ați efectuat deja traduceri specializate, puteți trimite formularul freelancer completat, împreună cu CV-ul dvs. prin intermediul site-ului Swiss Solutions. Succes!




Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită