Light up a life - Momente luminoase!

Light up a life

Timpul este cel după care noi alergăm, în timp ce el aleargă cu viteză și mai mare. Să facem loc în orar pentru cât mai multe activități și pentru tot ce ne trebuie reprezintă, de cele mai multe ori, o artă, arta de a viețui și de a supraviețui. 

Light up a life


Light up a life

Light up a life

Light up a life

Light up a life

Light up a life

Light up a life

Lumina joacă un rol important în viața noastră. Un rol esențial. Calitatea, intensitatea și prezența ei ne influențează viața și felul în care ne simțim.
Magazinul „Light up a life” oferă o gamă variată de corpuri de iluminat, astfel încât, timpul de căutare al produselor pentru înfrumusețarea și luminarea spațiului în care locuiești, să se reducă substanțial. 
Datorită varietății de articole puse la dispoziție, vei avea plăcerea de a putea alege tot ce îți trebuie după o singură vizită la magazin. Articole de iluminat interior și exterior, cu un design plăcut, eficiente, la prețuri avantajoase te așteaptă în fiecare zi în complexul de magazine 1001 articole din Târgoviște. Plafoniere, spoturi, aplice, lustre, lampadare, lămpi de birou, veioze, toate în nuanțe și forme atrăgătoare, reprezintă generoasa ofertă „Light up a life”. 

Light up a life


Light up a life

Light up a life

Light up a life

„Ne vedeți din stradă, suntem cei mai luminoși când se lasă seara” este sloganul care mi-a adus un zâmbet pe buze... Iar, oferta magazinului și doamna Cati, mereu amabilă, bine-dispusă, la curent cu noutățile literare, un om de la care ai ce învăța, sunt, cel puțin pentru mine, alte motive pentru a vizita „Light up a life”.

Adresa „Light up a life”: Calea Domnească, nr. 228
Programul: Luni - Vineri 9:00 - 19:00
                  Sâmbătă: 9:00 - 15:00
                  Duminică: 9:00 - 13:00

Light up a life


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită