Un păr strălucitor, un păr regenerat


Părul și aspectul său spun multe despre persoana care ești. De-a lungul timpului am povestit multe pe acest blog, despre ce îmi place să mănânc, despre haine și pantofi, despre îngrijirea tenului, cărțile pe care le citesc sau locurile în care merg în vacanță. Un ritual destul de intim, cum este de pildă îngrijirea părului, nu prea se cade împărtășit așa, public... Cu toate acestea sunt câteva trucuri pe care le-aș putea dezvălui și câteva ingrediente pe care le prefer atunci când aleg produsele pentru păr. Ca eu să le includ pe lista cu favorite aceste produse e musai să îndeplinească două condiții: să aibă cât mai multe substanțe botanice și biologice, adică naturale, și să conțină cât mai multe vitamine regeneratoare. Este foarte important să fie astfel deoarece părul și pielea scalpului au nevoie de hrană sănătoasă tot așa cum restul corpului necesită nutrienți, importanți pentru a supraviețui. În plus, părul are nevoie și de protecție împotriva razelor ultraviolete exact la fel ca pielea.
Îmi spăl părul de două ori pe săptămână sau, dacă sunt la mare, în fiecare zi. Astfel că este vital să îi dau cât mai multă hrană bio pentru a nu-l distruge, ci, din contră pentru a-l ajuta să se regenereze și să se dezvolte normal, protejându-l și hidratându-l. 
Ginsengul, castanul sălbatic, mierea, ceaiul verde, uleiurile esențiale naturale fortifică și hrănesc părul, iar cele două proteine, keratina și colagenul, care sunt componente majore ale pielii, conferă energie scalpului și stimulează creșterea părului. Mă uit după aceste elemente când caut un șampon, o mască sau o loțiune pentru păr, iar recent le-am descoperit pe toate încorporate în tratamentul pentru regenerarea părului REGIVERO.
Sunt atrasă de idee și tentată să încerc acest tratament, cu atât mai mult cu cât cu REGIVERO „plătești pentru rezultate”, dacă nu le obții poți înlocui produsul sau îți poți recupera banii. Site-ul https://regivero.ro/ oferă consultanță promptă, reduceri substanțiale și 10% reducere la prima comandă la abonarea pe email.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită