Jurnalul Lottei - O droaie de iepurași

Jurnalul Lottei

Ce poate fi mai plăcut decât să îți înfrumusețezi zilele de vacanță cu o lectură amuzantă...? Eu și Anita tocmai am terminat "Jurnalul Lottei - O droaie de iepurași", carte care ne-a distrat foarte mult. Felul simpatic în care arată desenele ne-a stârnit râsul și a generat exclamații de genul "ce drăguț!", "uite, mami!","vai, ce dulce!".
Lotta Petermann este o elevă cu preocupări amuzante, pe care le notează într-un jurnal căruia ii dă viață prin desene sugestive și fraze bine alese. O lectură minunată, cu întâmplări nostime, pe placul celor mici, dar și al celor mari, care nu au uitat să se bucure de copilării. Personajele sunt desenate când "țin nasul pe sus", iar câinele, care se scutură de apă, creează impresia unor artificii dansând prin aer. Câți iepurași va primi Lotta de la prietena ei? Va reuși să obțină suma cerută pentru primul său job? La aceste întrebări, și nu numai, găsești răspuns în paginile jurnalului său inedit.
"Jurnalul Lottei - O droaie de iepurași" (de Alice Pantermuller și Daniela Kohl), carte apărută la Editura Polirom Junior, pe care am citit-o împreună cu fiica mea, este o lectură captivantă și hazlie. Într-un univers ludic, care naste ramarci spontane haioase, am făcut cunoștință cu Lotta, familia, prietenii ei și câteva animaluțe, ce ne-au prins într-o aventură greu de uitat.
Recomand zâmbetele pe care le stârnește. ☺️ Recomand cel puțin o oră de lectură pe zi, activitate cu multe beneficii pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită