Un dar delicios, cum nici nu bănuiești! Fresh din mere de Itești!

fresh din mere de itesti

Ce poate fi mai savuros pentru un copil decât un dulce sănătos? Un suc natural nu va fi niciodată pus deoparte ca o jucărie de pluș... Sau va fi pus undeva! În burtică! Va fi savurat cu plăcere, cu mmm, yummy și mai vreau de către micuțul devorator de delicii!

O idee bună pentru Moș Crăciun (sper să citească articolul!) este să le cumpere micilor pofticioși un 
                        Fresh din mere de Itești
Sau mai multe! Cu această minunată băutură răcoritoare, sănătoasă și hrănitoare, plină de vitamine și minerale, nu va da greș, ba, mai mult, le va da neastâmpăraților noștri și mai multă energie și vigoare. Că tot sunt în vacanța de iarnă, să prindă puteri pentru săniuș, ski, patinaj și alte activități de sezon. Și aici includ și câteva exerciții la matematică sau o serie de compuneri literare pentru a le ține mintea fresh, în formă.


fresh din mere de itești



mere de itești

Făcute cu dragoste și respect pentru natură și natural, 
                   Fresh-urile din mere de Itești
cu variantele mere și morcovi sau mere și coacăze, satisfac și cele mai rafinate gusturi. Sunt proaspete și extrem de plăcute la gust, pline de savoare și aromă, au calități revitalizante. Au proprietăți terapeutice datorită fructelor, care, se știe, sunt pline de vitamine, minerale, antioxidanți și nutrienți esențiali unei dezvoltări armonioase a copilului și unei bune funcționări a organismului adult. Ca și merele de Itești, fresh-urile sunt apetisante și nutritive, e o încântare să le bei în orice moment al zilei. 

Un Fresh din mere de Itești te ajută ca sănătos să trăiești! Să ai Sărbători dumnezeiești, cele primite-n dar să știi să le prețuiești, prea mult pe fleacuri să nu cheltuiești, să realizezi tot ce plănuiești și fericit să viețuiești!
Cu drag, Un Crăciun Fericit... ca din povești!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită