Sărbători fericite, Cristina! Să te bucuri de copilărie și de viață! Doamne ajută!

Cristina era un copil perfect normal, cu o copilărie fericită alături de părinții ei până când, într-o zi, a avut o banală căzătură la săniuș, în ianuarie 2018. De atunci viața lor s-a schimbat radical, deoarece în urma căzăturii burtica Cristinei a început să se umfle și să îi provoace dureri.
Părinții ei au mers la spital, iar acolo, în urma unei ecografii, au aflat cea mai cruntă veste: Cristina a fost diagnosticată cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat. Din acel moment a fost transferată de urgență la Iași, unde a urmat 11 ședințe de chimioterapie.
Pentru a o ajuta Asociația Salvează o Inimă a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se va desfășura până pe 15 decembrie 2018. Astfel, orice om poate dona 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu mesajul „Cristina” pentru a contribui la susținerea cazului fetei. Pe site sunt și niște numere de cont unde poți depune suma pe care dorești să o donezi!
Fii alături de Cristina Romanescu și donează 2 euro prin SMS la 8832 cu mesajul „Cristina”. Ajut-o pe fetiță să simtă că vin sărbătorile și să aibă un Crăciun fericit! Niciun copil nu trebuie să sufere de foame, de sete, de boli, de lipsa unui cămin călduros! Dacă poți face un gest umanitar, alege să te implici! 
Totodată, dacă intri pe site-ul  https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.

Precizare: Am scris acest articol după ce concursul s-a încheiat din simpla dorință de a ajuta. Doamne ajută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită