Energie și vitalitate - Un pahar cu sănătate

itești

Oricare moment al anului este potrivit pentru a începe o cură de slăbire. Iar, pentru reușita ei, fructele și legumele nu trebuie să lipsească. Pe mine mărul este cel care mă ajută foarte mult, acest fruct având proprietăți terapeutice și beneficii multiple pentru sănătate.

itesti


Fie că-l consum ca atare, fie că beau un pahar-două de Fresh din mere de Itești, mărul este fruct de bază în dieta mea. Pline de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive esențiale pentru organism, fresh-urile din mere de Itești păstrează prospețimea fructului din compoziția lor. Ele furnizează energie și vitalitate, sunt un pahar cu sănătate.

itești


Nu îți spun o noutate, oferte de mere și sucuri din mere găsești în toate piețele și marile magazine. Ambalaje atrăgătoare te îmbie să le cumperi și să le adaugi în meniul tău, să-ți faci un obicei din a le consuma. Ce pot să zic? De multe ori coperta vinde cartea, însă ceea ce scrii îl determină pe cititor să rămână în poveste. Frumusețea te ajută câteva momente, apoi ar fi bine să și știi ceva. Așa este și cu aceste juice-uri al căror ambalaj te încântă: dacă nu sunt gustoase și sănătoase, nu le mai cumperi a doua oară.

Nu este cazul Fresh-ului din mere de Itești, un suc proaspăt, natural, savuros. Pe lângă faptul că deja am scăpat de un surplus de kilograme și mă simt mult mai bine cu mine însămi, m-a ajutat să trec și peste o gripă sezonieră supărătoare. Recomand cu plăcere acest fresh, este tonic, revigorant, hrănitor. În plus, calitatea acestui produs este certificată de premii și distincții internaționale. O apreciere la superlativ primește și de la mine, mă bucur că am avut inspirația să-l iau de pe raft și să-l încerc.

Închei cu urarea de „La mulți ani, române!”, „La mulți ani, România”. Să fiți sănătoși, fericiți, împliniți! Să aveți casa plină de oameni calzi și buni, să aveți masa îmbelșugată, să vă ajute Dumnezeu să realizați proiecte cât mai frumoase și favorabile. Mulțumesc „Fresh din mere de Itești” pentru oportunitatea de a consuma un fresh aromat și savuros din mere 100% românești. Gânduri bune!

Sănătos tu să trăiești!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită