Decorul casei tale - O spectaculoasă transformare!

stickero

O opțiune modernă pentru a da locuinței culoare


De fiecare dată când e vorba să schimb decorul, gândurile mele prind aripi, iar ochii deja văd obiectele mutate în alt loc, pereții colorați altfel, un fotoliu în plus, o masă în minus. Când am făcut ultima oară curățenie generală, am îndepărtat ușa și geamurile de la living, pe fostul pervaz am pus o masă, iar în locul ușii am pus două ușițe batante stil bar american. Mi-a plăcut ce a rezultat pentru cameră. Însă tot a rămas o problemă cu care mi-e greu să mă obișnuiesc. Ușile de la cămară, care se văd în toată „splendoarea” lor, sunt încă inestetice. Spre surpriza mea, care-s doar o amatoare în materie de design, așadar fără prea multe informații specifice domeniului, o prietenă m-a întrebat de ce nu aplic acolo autocolante decorative. Și mi-a indicat site-ul STICKERO

Lipește și dezlipește cu ușurință

Am fost plăcut surprinsă să descopăr în acest magazin online stickere decorative, rezistente în timp, ce pot fi aplicate pe uși, pereți, geamuri, mobilă, mașină, în general pe orice suprafață netedă. Ba, mai mult, dacă te plictisești de modelul ales sau dorești să schimbi imaginea, autocolantul se poate îndepărta cu ușurință, fără a lăsa urme și fără a strica peretele, grație adezivului special care permite acest lucru.
Am răsfoit o ofertă largă și variată cu care m-am jucat vizual, încercând să le aplic mental și, astfel, să fac o alegere. Florale, pomi, crengi, animale, peisaje, fluturi 3D, stickere pentru copii, autocolante cu mesaje motivaționale și citate celebre, siluete, vedete, orașe, sărbători, stickere ornamentale - sunt doar o parte dintr-o plajă întinsă de oferte STICKERO.


stickero
stickero
O cameră cu personalitate - poza ta, a celui drag, a vedetei preferate - Stickere personalizate

Ceea ce aduce nou STICKERO față de alte site-uri și magazine cu produse de aceeași nișă, sunt STICKERELE PERSONALIZATE. Aceasta este, cred eu, soluția ideală pentru cei ce vor să-și vadă propriile concepții și idei reproduse în spațiul în care trăiesc. O cameră e mai caldă, mai primitoare cu decorul dorit, o fotografie care înseamnă ceva pentru tine, care spune o poveste pe care ai asculta-o iar și iar... Sau un mesaj drag, primit la un moment dat, pe care nu te mai saturi să-l citești și care ți-aduce un zâmbet de fiecare dată când îl vezi... Sau un citat motivațional ales de tine, care să te pună la treabă, să te ajute să pornești la drum, zi de zi, să-ți reamintească de țelul tău, să te determine să nu abandonezi...
La STICKERO se realizează stickere artistice, redesenate după imaginile trimise, decupate din folie autocolantă monoculară, dar și stickere imprimate după imagini vectoriale sau fotografii la rezoluție foarte bună.

Ce fel de stickere personalizate poți comanda?

La STICKERO se pot realiza stickere redesenate după portrete, după imagini cu mașini sau motociclete, stickere gen logo de mici dimensiuni, magnetice, pentru geamuri, stickere semnalistică, auto sau stickere personalizate după sugestiile clienților, cu sau fără imagini model. Orice idee sau imagine dorite pot fi transformate în sticker sau fototapet. Aceasta doar în cazul în care multitudinea celor puse deja la dispoziție în ofertă nu te satisface.
STICKERO dispune de materiale de cea mai bună calitate, fabricate în Germania, are aparatură de ultimă generație și, în plus, o strategie care pune pe primul loc mulțumirea clientului.
stickero

stickero

Ce mi-a captat atenția?

M-au încântat vizual multe modele propuse de STICKERO, dar cel mai mult mi-au plăcut autocolantele florale. Au și culori care mă atrag, sunt creionate și frumos. Mai că-mi vine să aplic și în camere, nu numai pe un perete cu o ușă. Să-mi fac unul personalizat sau să aleg o superbă imagine florală? 

stickero

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită