Muzică, nu zgomot! - Ce boxe performante am ales



AVmall

Muzica reprezintă un aspect important în viața noastră, chiar dacă uneori nu conștientizăm acest lucru. Eu lucrez cu muzică, mă relaxez ascultând muzică, dansez și mă binedispun pe acordurile melodiilor preferate.
Muzica bună de la o petrecere ne ajută pe toți să ne simțim bine și să ne distrăm cu adevărat, în timp ce un concert este într-adevăr reușit atunci când calitatea sunetului este una de top. Ore întregi de muncă și o armată de specialiști stau în spatele unui concert cu un sunet impecabil.
Amatorii de jocuri video sau filme știu cât de mult contează să ai la dispoziție un echipament audio-video performant pentru a te putea bucura de adevărata valoare a produsului pe care îl consumi.
AVmall este în acest moment un agregator popular de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi si High-End, iar magazinul online www.avmall.ro este vitrina cu cele mai multe repere din industrie, oferind produse și servicii cu cel mai bun raport preț-calitate.
Am ales de pe site un subwoofer calitativ pentru o performanță superioară și un sunet cât mai clar - SUBWOOFER ACTIV INDIANA LINE BASSO 922. Aceste subwoofere sunt echipate cu dublu bass reflex sau radiator pasiv, ceea ce le face sa aibă o presiune acustică superioară față de alte produse similare. Pot să dau muzica tare, cum îmi place, aud clar vocea și instrumentele. Boxele au design elegant, minimalist, potrivit linving-ului meu. Basso 922 poate fi utilizat atât într-un sistem stereo, cât și în unul Home Cinema deoarece basul este foarte precis, foarte bine controlat, cu o viteză foarte mare și amplificarea integrată este în clasa A/B.
Cu dimensiune de 310 x 330 x 335 (h) mm și o greutate de 9.8 kg, poate fi ușor de amplasat în camera de zi și oriunde.

AVmall


Magazinul online Avmall are și o locație pentru prezentarea produselor. Showroomul AVmall este unul dintre puținele spații de prezentare cu adevărat profesionale din domeniul audio-video din România și unul dintre cele mai bine dotate. Portofoliul impresionant și personalul profesionist și experimentat fac din AVmall locul potrivit pentru alegerea oricărui produs te interesează din zona audio-video și a tratamentelor acustice. Când alegi un produs este important să afli cât mai detaliat caracteristicile acestuia, iar un showroom este locul perfect pentru a cere explicații și a asista la demonstrații practice.
Pe site-ul AVmall.ro poți alege dintr-o gamă largă de produse pe cele de care ai nevoie, oferta este variată și pentru toate buzunarele, iar calitatea este ideea care stă la baza concepției lor.

AVmall

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită