Superstițiile și literatura

bookfest

Anul acesta are loc cea de-a 13-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, unde vor expune cele mai importante edituri din România. Între 30 mai și 3 iunie, în noul pavilion B2 de la Romexpo, vizitatorii își vor putea completa colecția personală cu cele mai bune cărți la prețuri foarte convenabile (reduceri care merg până la 80% din prețul de copertă), vor putea participa la lansări și evenimente interactive. Ediția de anul acesta va avea loc pe o suprafață cu 50% mai mare decât în anii trecuți, așadar vor fi mai multe spații de evenimente gândite pentru a ajuta publicul să se bucure de cele mai diverse lansări de carte. Vedetele acestei ediții sunt copiii, sărbătoarea de 1 iunie este chiar în mijlocul zilelor de Bookfest, iar editorii și distribuitorii au pregătit pentru ei lansări de carte, ateliere și evenimente interactive menite să-i familiarizeze cu minunata lume a cărților. Copiii urmează exemplul adulților. Mai întâi ascultă poveștile citite de părinți, apoi le urmează exemplul dorind să descopere o lume nouă prin lectură. A-i încuraja pe acest drum înseamnă a le deschide noi oportunități, a le facilita înțelegerea realității și a le îmbogăți vocabularul. Alege pentru copilul tău cărți conform preocupărilor sale. Încurajează-i și alimentează-i interesul pentru ce este util și nu-i mai spune despre superstiții, îi ocupă mintea degeaba.
Subiect de film și intriga multor romane, numărul 13 stârnește interes și curiozitate. Invitatul de onoare al acestei ediții este reprezentat de Statele Unite, care vor marca momentul cu o serie de oferte în care se regăsesc povești despre superstiția legată de numărul 13.
Intrarea la evenimentul ce găzduiește peste 150 de expozanți este liberă, atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia.
Programul de vizitare va fi: miercuri, 30  mai — 10:00-20:00; joi, 31 mai — 10:00-20:00; vineri, 1 iunie— 10:00-21:00; sâmbătă, 2 iunie — 10:00-21:00; duminică, 2 iunie — 10:00-20:00.
”Sunt ani de zile de când, ca mulți alți editori, am tot visat să putem primi publicul Bookfest la Romexpo în acest nou pavilion B2; sper ca și experiența vizitatorilor să fie una cu adevărat plăcută pentru că Bookfest 2018 este un eveniment organizat la cele mai înalte standarde și, îndrăznesc să spun, cu cele mai frumoase standuri dedicate cărților”, a declarat Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, organizatorul Bookfest.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită