Citius, Altius, Fortius!

maraton

Mai sunt câteva ore în care te poți înscrie la Maratonul Internațional Brașov din 19 și 20 mai, competiție de alergare de șosea ce va reuni peste 3000 de pasionați de sport, de toate vârstele, din țară și din străinătate.
Cel mai panoramic maraton de șosea, Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă și un prilej oportun pentru mișcare în aer liber, de la linia de start din Piața Sfatului, până la linia de finiș din aceeași locație. Din 2017, evenimentul de alergare din Brașov este oficial membru full AIMS International (Asociația Internațională a Maratoanelor și Curselor de Distanță), cel mai important for internațional în domeniu.
Cursele din cadrul competiției au doar limită minimă de vârstă, de 6 ani, iar probele propuse de organizatori satisfac orice nivel de pregătire. Poți opta pentru cursa de maraton, de 42 km, cea de semimaraton, de 21 km, pentru cursa simplă, 10,7 km, cursa populară, 5,7 km (caritabilă, necompetițională și necronometrată), cursa team run (4 x 10,7 km) sau cursa copiilor între 6 și 14 ani. De asemenea, anul acesta vor exista și două curse în premieră: cursa de 2,5 km, care nu este cronometrată și este necompetițională și Crosul Universității Transilvania, de 2,5 km.
La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive. Toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială. Cei prezenți vor avea ocazia să se bucure de atmosfera inedită și să descopere gastronomia specifică locului. Sportul înseamnă sănătate, iar pe 19 și 20 mai, la Brașov, vei avea ocazia să experimentezi din plin efectele sale pozitive! Succes tuturor participanților!

maraton

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită