Vreau o mașină ca un stil de viață - sănătoasă!

sixtsh

Ador plimbările cu mașina împreună cu familia. Îmi plac mult voiajele lungi prin țară, mai ales. În străinătate sunt mai comode călătoriile cu avionul, dar nici cele cu mașina nu-s rele, cu toate că n-am mai ieșit demult din țară. Dar aș vrea. Ideea este ca oriunde ai pleca să ai o mașină bună, care să nu te lase baltă și bani la tine, cash sau card, pentru a te descurca în situații neprevăzute. Personal, n-am cumpărat niciodată o mașină nouă sau second hand. Dar a cumpărat tata și pot să-ți povestesc câte ceva din experiența lui întrucât eram copil când a avut o încurcătură cu o mașină la mâna a doua neînmatriculată, cumpărată de la cineva care o adusese direct din afara țării. Era la puțin timp după Revoluție și legile se tot schimbau, mă rog, cert este că nu prea a avut ce face cu achiziția lui. L-a sunat pe vânzător, i-a înapoiat autovehiculul, dar nu și-a mai recuperat toți banii. Asta e, a zis, de-acum o să suflu și în iaurt, ideea este să cumperi dintr-un loc de încredere, să ți se dea toate detaliile, istoricul mașinii, să nu aibă foarte mulți kilometri la bord, să aibă un raport bun calitate-preț și, un lucru de bază, să găsești piese pentru ea, oricare ar fi modelul, să ai unde să o bagi în service. Dacă ofertele existente pe piața de mașini noi nu se încadrează în bugetul de care dispui, cea mai bună variantă este să te orientezi către un loc de încredere despre care știi sigur că-ți va pune la dispoziție o opțiune de achiziție second hand ne nerefuzat.


sixtsh


În România există un astfel de loc, de unde îți poți cumpăra o mașină second hand, se numește SIXT SH (SIXT Group Romania), care pune accent pe flexibilitate și pe o deschidere către clienți prin oferte personalizate. Prin sistemul „One-Stop Shop” cumpărătorul poate beneficia de o paletă de facilități la cel mai bun raport calitate-preț. Grupul oferă leasing operațional, mașini în sistem Rent a Car, mașini second hand, autoturisme noi (dealer autorizat Opel) și unul dintre cele mai mari service-uri auto din țară (autorizat Dacia, Renault, Opel și multi-brand). 
SIXT SH oferă servicii unice pe piață prin transparență, informații clare și fiabile despre mașină printr-un istoric documentat, garanție de 2 ani din bară în bară, în limita a 30.000 km. Mașinile au o balanță echilibrată calitate-preț și au fost deținute înainte de un singur proprietar. Ți se pun la dispoziție istoricul mașinii, numele proprietarului precedent, documentele legate de întreținerea și reparațiile pe care le-a avut mașina de-a lungul vremii.


sixtsh

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită