Îndrăznește, ai curaj, fii fără limite!

limitless

Înainte de a activa „reset”, lasă-mă să-ți explic de ce!

E clar că am luat și eu o decizie și este evident de ce. Ceva nu îmi mai place la mine însămi. Aproape toate site-urile publică planuri pentru noul an, sugestii cu ce ai putea schimba la tine, scopuri de atins, limite de depășit. Toți bloggerii și cititorii lor, toți oamenii practic, își propun să citească un anumit număr de cărți, să viziteze locuri la care le stă gândul de multă vreme, să spună mai des „te iubesc”, să-și cumpere un animal, să-și laude și să-și încurajeze copiii, să planteze un brad, să doneze bani unei fundații caritabile, să colecționeze monede, să se alăture unei grupări ecologice, să mănânce bio, să meargă la sală, să slăbească, să aplice pentru al doilea job, să zâmbească mai des, să-și schimbe coafura sau culoarea părului, să renunțe la vicii, să spună „mulțumesc” atunci când primesc un favor, să nu se mai enerveze în trafic, să meargă mai des pe bicicletă, să se bucure de natură. Fie că pui pe hârtie planurile tale sau le stabilești doar mental, e bine să te înarmezi cu perseverență, voință și răbdare pentru îndeplinirea lor. Și mai trebuie ceva, zic eu, și anume să nu permiți nimănui să-ți schimbe toate aceste gânduri, proiecte sau planuri, să nu le permiți altora să te facă să te răzgândești. Dacă vrei să renunți la un viciu, de exemplu, caută să rămâi ferm chiar dacă cei din jurul tău îl practică, nu te lăsa atras, îmbiat, tentat.


limitless

limitless

În majoritatea postărilor pe blog, în care vorbesc despre mine și despre cum mi-ar plăcea să fiu, aduc vorba de surplusul de kg cu care mă confrunt, mai ales după ce am devenit mamă. Am traversat perioade în care am reușit să slăbesc, însă, din cauza unor diete haotice și a unui program culinar dezorganizat, am pus la loc totul, ba chiar în plus. Anul acesta am decis să nu mai procedez astfel. Vreau să fiu relaxată, senină, în acord cu mine însămi. Iar, în acest sens, am găsit un program cu ajutorul căruia voi re-porni. Programul „Reset” by Limitless te învață cum să ai un stil de viață sănătos și echilibrat fără ca tu să trăiești constrângerile unei diete. Ca o poveste care se termină, voi pune punct unui aspect din viața mea, acesta în care mă tot lamentez că nu-mi place cum arăt. Voi ajunge să arăt iar ca în vremurile în care eram activă, dinamică, atractivă! Stau și mă gândesc cum trăiam atunci, mâncam doar când îmi era foame, făceam mișcare, dansam, mă implicam în diverse proiecte. Savuram o mâncare cu aspect frumos și nu mă îmbuibam, cum fac astăzi de multe ori, mă ridicam de la masă înainte să simt că dau pe afară. La câte show-uri culinare am văzut, am idee de cum trebuie să arate cantitativ și calitativ o porție care te hrănește. Este bine să arate cât mai îmbietor, dar să fie săracă în calorii și plină de substanțe nutritive. Trebuie însă să scazi porția zi de zi, nu deodată. Iar cu mișcarea nu trebuie să începi epuizându-te din prima zi, ci să o iei treptat. La teorie stau bine, mi-e greu să spun start! Dar voi spune în curând, atunci când voi decide să achiziționez „Reset” de la Limitless, programul de remodelare corporală cu șanse optime de succes. 


limitless


Colorăm lumea cu visurile noastre

Toți avem idealuri. Toți vrem și putem să le atingem, important este să fim dispuși să „plătim prețul”, adică să muncim și să facem efort. Fără muncă, talentul e degeaba, se irosește fără să-l fructifici cumva. Așa este și cu scopurile pe care ți le propui, lupți pentru ele, te zbați, testezi și alegi. Să ai grijă de sănătatea ta nu este ceva ce poți lăsa pe seama altuia. Din contră, de multe ori ceilalți nu te menajează, nu se sfiesc să te atace uneori cu întrebări nepotrivite, gen: „Mai faci un copil?” sau „Mi se pare mie sau te-ai mai îngrășat? Erai mai slabă astă vară!”. Am zis de multe ori că o să învăț să spun și nu, nu numai da, și că le voi da și eu cu bâta celor care merită, celor care intră cu bocancii în viața mea, celor care „strivesc sărutul” sub aroganța pasului lor. Dar, n-am reușit până acum să fiu prost crescută, așa că, cel puțin în ceea ce privește apariția fizică, nu le voi mai da ocazia să-mi țină morală sau să mă atingă cu remarcile lor. Așadar, voi reiniția „sistemul” printr-un simplu „reset”. Am aflat despre acest program lansat de Limitless care are o formulă simplă și eficientă în vederea remodelării corporale și a reeducării apetitului și sunt decisă să încerc. Sunt hotărâtă ca, odată startul luat, să alerg, să fac efort, să nu renunț și să nu mă descurajez. Să învăț să spun nu unei felii de tort prea generoase sau unei fripturi la ore nepotrivite. Fără voința mea nu mi-aș permite să le spun celor de la care achiziționez programul: „Ați spus money-back guarantee!” Da, au semnalat că am garanția returnării banilor, dar asta nu înseamnă că eu pot să persist în haosul unei alimentații nepotrivite, să nu fac mișcare suficientă, să nu mă implic și să am pretenția unor rezultate pozitive. Sunt dispusă să încerc, nu știu dacă voi reuși, dar știu că cel puțin 5000 de persoane din România au reușit să bifeze pozitiv în agenda lor acest țel. Eu de ce n-aș putea? Motivată sunt, voință mai trebuie să am! Vreau să ajung să intru în unele haine pe care nu le mai pot purta și să reușesc să mă mențin la greutatea dorită. Urmând programul „Reset” by Limitless pot slăbi între 10 și 18 kg până la finalul celor trei luni cât durează toată această promițătoare aventură online și offline care îmi va îmbunătăți aspectul exterior pentru a deveni cea mai bună variantă a mea. 


limitless


How to Be Your Best Self

Ce propune concret programul Reset lansat de Limitless? Îți propune să (re)începi să te iubești, să-ți schimbe părerea că ai devenit indezirabilă fiindcă nu ai 90-60-90, să-ți transforme percepția negativă despre tine însăți. Într-un decurs de trei luni vei beneficia de un program personalizat care nu presupune doar antrenamente fizice sau cure drastice de slăbit. Pur și simplu îți vei REORGANIZA viața după reguli menite să garanteze SUCCES. 
Cu LIMITLESS transformarea începe astfel:
- evaluare și măsurători complete la intrarea în program
- antrenamente intense prin tutoriale individuale
- plan de alimentație personalizat
- seminarii și workshop-uri de nutriție inteligentă, motivație și realizarea corectă a antrenamentelor
- acces la activități destinate exclusiv membrilor
- ghid LIMITLESS Step by Step 
- sesiune de întrebări și răspunsuri live pe Facebook cu nutriționistul programului
- coaching la cerere
- sesiuni de alergări gratuite cu antrenorii LIMITLESS



Îmi voi depăși limitele, dar nu la voia întâmplării, ci va fi un mastermind care mă va ghida după ce eu îi voi da informații despre mine. Întotdeauna mi-am dorit ca, după stabilirea clară a unui sumar de obiceiuri pe care le am, o minte pricepută în domeniu să tragă linie și să spună ce-mi recomandă, ce e sănătos pentru mine, care sunt pașii corecți către un corp frumos și armonios. 




Voi reaborda tema altor beneficii „Reset” by Limitless într-un articol viitor. Tot atunci și despre repercusiunile cauzate de dietele la voia întâmplării experimentate de mine de-a lungul anilor.

Surse foto: Limitless România și www

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită