Nimic nu trebuie să te înfrângă!

unopa

Sănătatea este cea mai importantă. Cu acest enunț cred că suntem cu toții de acord. De câte ori aud pe cineva că își pune o dorință, cel mai des la sănătate se referă. Orice devine neimportant dacă nu ești sănătos. Nu te simți tu însuți nici când ai o problemă minoră, o indispoziție trecătoare. Atunci când nu ești în apele tale, orice altă treabă pălește, interesul este diminuat, cheful de viață scade. Și se spune că este mai bine să previi decât să tratezi, de aceea orice control, cu mijloace puse la dispoziție de tehnologia tot mai avansată, este extrem de bine-venit.
În urma unor sondaje efectuate la nivel național, Comisia Națională de Luptă Anti-SIDA (virusul HIV declanșează SIDA) din cadrul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” a indexat în statistici peste 14600 de pacienți cu HIV/SIDA. Aproape jumătate dintre aceștia au vârste cuprinse între 25 și 29 de ani și propria poveste de trăit dacă viața nu le va fi curmată nemilos. Este importantă, vitală aș spune, depistarea incipientă a infecției cu HIV, astfel că testarea în condiții de confidențialitate, în intimitatea casei tale, este soluția care poate înlătura suspiciunile. În acest sens, va continua și în decembrie campania începută în noiembrie, de conștientizare a populației, de relevare a însemnătății testării, de a aduce în prim plan importanța eu-lui, a bunăstării și a armoniei. Campania „Ești negatHIV Testează-te și fii sigur!” este derulată de Uniunea Națională a Organizației Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) în parteneriat cu Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” și Mylan


mylan autotestHIV


Lansat cu succes pe piețe mari din Europa, testul autoadministrabil pentru depistarea HIV, implementat pe piața farmaceutică din România de compania Mylan, contribuie la o cunoaștere exactă, în orice moment, a stării de sănătate a fiecăruia. Este suficientă o singură picătură de sânge și dispozitivul medical îți oferă un rezultat în 15 minute. 
Autotest-ul HIV este disponibil în toate farmaciile din țară și online pe site-urile web acestora, se eliberează fără prescripție medicală și vine la pachet cu prospectul informativ despre test, utilizarea acestuia și servicii de consiliere puse la dispoziție de personalul asociației de pacienți UNOPA.
Nu este o noutate pentru tine nici faptul că mulți ignoră riscul infectării, iar alții, din neștiință sau rea-voință, favorizează răspândirea virusului. Stilul de viață sau regiuni cu prevalență crescută pot duce la contractarea bolii, iar o testare regulată înlesnește ameliorarea sau vindecarea rapide, eficace, totale. De aceea este recomandabil să te evaluezi din când în când pentru a înlătura suspiciunile, pentru liniștea sufletească, pentru confort mental, mai ales când ai motive să crezi că ar fi ceva în neregulă. Din fericire, majoritatea problemelor au soluții.


unopa



unopa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită