Meat-Snacking 🍞🍴🍵 - un stil alimentar adaptat traiului activ și dinamic

campofrio

Campofrio Active Snack a apărut ca răspuns la o nevoie din ce în ce mai pregnantă a românilor: aceea de a integra în viața lor conceptul de "healthy living". Astfel, noul meat snack este soluția potrivită, ce punctează puternic atât în privința calităților nutritive ridicate cât și în privința gustului.” 


Un stil de viață activ, dinamic, cu termene limită, cu muncă pe brânci, cu efort intens? Nu știu de ce își închipuie unii că numai așezat la birou poți trăi așa ceva! Mai degrabă, office job e o muncă ușor sedentară, care-ți solicită mai degrabă creierul, decât tot organismul. Vai, nu am predat articolul la timp, nu am terminat referatul, nu am toate documentele! Nu mai zic că n-am pus nimic în gură și am un gol în stomac! Dar, ce spui de cel care conduce un camion pe o rută ce pare interminabilă și nu are timp să se oprească să mănânce un prânz decent pentru că, dacă o face, depozitul unde trebuie să descarce marfa va fi demult închis? Ce spui de un muncitor în construcții, de oriunde din țară, care are de respectat un termen de finalizare, care cară material, zidește, tencuiește, văruiește, iar când vine ora prânzului are timp măsurat să îmbuce ceva, să se destindă și să-și „întindă” puțin oasele pe un scaun? Ce spui de un poștaș, în zilele lui cele mai aglomerate, împărțind alocații, pensii, scrisori, facturi? De unde are energie? Dar despre un curier de colete, unele cântăresc enorm, el le urcă în mașină, apoi le urcă la etajele unde locuiesc clienții?... Și el are un timp limitat pentru a mânca ceva! Ce spui de vânzător, ia marfa de la distribuitor (și acesta muncește din greu), o aranjează frumos în rafturi, iar când nu sunt clienți mai fură puțin timp pentru un snack sau pentru curățenie prin magazin, o mătură, un praf... Un croitor de articole vestimentare în serie, știi câte tivuri trage până la pauza de la 10h, știi că intră la muncă și la 6.30h în zilele de predare a mărfii și are două pauze, una de 10 minute și alta de 20? O mamă a timpurilor noastre, ce exemplu mai grăitor? Trezește-te de dimineață înaintea tuturor, fă cafeaua pentru tine și soțul tău, un mic dejun rapid, pregătește pachețelele cu mâncare, spală-te în grabă, trezește copiii, ajută-i să se spele, să se îmbrace, lasă-i la școală, fugi la serviciu, bine că ai apucat să semnezi condica și azi, n-ai întârziat, slavă Domnului, munca ta, care-o fi ea, prânzul apoi, compus doar dintr-o gustare, fiindcă ies și cei mici de la școală și trebuie să îți mai rămână timp din pauză să-i iei și să-i duci acasă, încălzește-le supa pe care ai pregătit-o aseară în timp ce furai câteva imagini din emisiunea ta preferată sau citeai câteva pagini din cartea ce ți-e atât de dragă... 💗😊


active snack campofrio


De ce are ziua doar 24 de ore sau de ce mai trebuie să ne odihnim pentru a ne reface forțele? De ce nu suntem supra-oameni sau de ce nu ne încărcăm cumva, de la soare, de la lună, de la stele, îmbrățișând un copac, urcând un munte, avântându-ne în valuri, mirosind o floare, bând apă de izvor sau îmbrățișând un om drag? Poate cândva toate acestea vor fi suficiente, dar, până atunci, legea firii spune că avem nevoie de hrană. Și cu cât ești mai activ, cu atât ai nevoie de mai mulți nutrienți pentru a face față provocărilor zilnice și pentru a-ți reface forțele. O soluție eficientă în acest sens este oferită de Campofrio prin meat snack-ul rapid și sățios, bogat în proteine, care-ți furnizează energia necesară continuării activităților în care ești implicat pe parcursul întregii zile. Ia-l cu tine la muncă, la terasă, pe drumul către munte, în voiajul către mare, în pauza de la școală, oferă-i unul și prietenului tău și savurați-le împreună!


meat snack campofrio


Ce aduce nou acest tip de snacking pe piața românească și ce conține el? Iată câteva avantaje:
- proporționare ideală, smart = inteligentă și suficientă
- conținut ridicat de proteine
- nutritiv
- delicios
- sățios
- fără gluten
- fără lactoză
- fără coloranți
- fără potențiator de aromă
- puține calorii
- ambalaj inovator 
- membrană transparentă necomestibilă ce păstrează prospețimea snack-ului
- disponibil în două variante: curcan și porc 🐖🐷🐔
active snack campofrio

Active Snack Campofrio se potrivește unui stil de viață activ-sănătos, plin de provocări, este parte dintr-o nutriție echilibrată, respectă principiile alimentării optime și moderate. Toate acestea, împreună cu hidratarea, exercițiul fizic și reducerea stresului, contribuie la un mai bun randament pe durata unei zile pentru toți cei care caută soluții cât mai eficiente în toate aspectele vieții lor. Este ambalat într-un mod inovator, ce permite păstrarea prospețimii produsului chiar și la temperatura camerei. 
Pentru toți cei „dependenți de gustul bun”, care și-au luat deja „rezerva gustoasă de energie” și au încercat apetisantul Campofrio Active Snack există și un concurs cu tentante premii săptămânale la care te poți înscrie până la sfârșitul lunii ianuarie. Aici găsești toate detaliile! Poftă bună!


active snack campofrio



active snack campofrio

Surse: citat - Ovidiu Dusleag, Deputy CEO Corporate Affairs & Investments la Caroli Foods Group
            foto - site www.activesnack.ro și pagina Fb Campofrio

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită