Fabuloasa lume a publicității și satisfacțiile trăite în ea... 😍


Îi mai știi pe acei prieteni care îți povesteau cum să câștigi bani pe net, ceva de genul „intri pe niște site-uri, dai click și, wow, te îmbogățești!!” Iar tu rămâneai cu ceața și cu căutările, oare unde să dau click, ce site-uri oferă bani pentru asta? Te apucai să scormonești prin Google, cum fac, ce fac. unde merg, întrebări d-astea pline de substanță, filosofice aș spune...
Ei bine, ceva, ceva am aflat eu pentru tine. Numai că nu știu, n-am aflat pe propriul buzunar, dacă primești bani per click. Am aflat că primești un comision atunci când se concretizează o vânzare. La ce cred, însă, că folosește click-ul pe banner-ul publicitar expus de tine? Folosește la o poziție mai bună în clasamentul de marketing afiliat. Folosește la prestigiul tău în fața advertiser-ilor. De exemplu, eu am aplicat la mai multe firme ce oferă comision la vânzări, dar am și fost contactată de alte patru. Cu cât blogul este mai puternic și prietenii tăi vizualizează site-urile cărora le faci reclamă în acest spațiu, cu atât locul tău în clasament este mai înalt. Nu mai vorbesc de situația fericită când prietenii, cunoscuții, cititorii tăi pornesc de la link-ul tău pentru a lansa comenzi. Aici însă, cine vrea să facă un favor, un bine, un gest pentru tine trebuie să fie foarte ATENT! Pentru că din click-ul tău intră pe site-ul dorit, ok? Plasează o comandă. Apoi i se cere să facă un cont, cont care poate fi validat numai din mail-ul personal. Și atunci ei pierd link-ul tău inițial și merg pe link-ul primit prin mail. Iar link-ul tău, din care au vrut să lanseze comanda, nu se ia în calcul. De aceea, cel mai bine este ca, odată contul făcut, parola știută, să mai intre din nou din banner-ul tău (de regulă, produsele i se salvează în coș). Abia atunci te-a ajutat pe tine, ca blogger, să obții un minimum de profit. Pot să lămuresc clar pe oricine mă întreabă, de aceea nu ezita să comentezi pe această postare și îți voi răspunde cu drag. 




Am învățat în această săptămână să fac conversii pe care să le postez pe Facebook, pe care le-am șters apoi fiindcă am descoperit că unele firme nu plătesc comision pentru comenzile ce pleacă din social media. Am învățat să plasez reclamă pe blog acolo unde advertiser-ii plătesc pentru acele comenzi ce au ca punct de plecare un click de pe o imagine (un banner publicitar) aflată sus, jos, lateral pe blogul meu. Aproape că am plâns atunci când vedeam același numar de click-uri ore în șir. Am zâmbit și le-am mulțumit în gând celor cărora le-a păsat. Ce ar fi o floare fără ploaia care o hrănește, ce sunt vorbele fără fapte, ce e un blogger, poet, scriitor fără cititorii și prietenii care-l susțin? Cel mai tare doare lipsa de interes, nu răutatea, nu, mă mâhnește lipsa de interes. Am înregistrat într-o săptămână aproape 900 de click-uri pe contul meu de afiliat 2Performant și câteva comisioane (voi reveni asupra acestui aspect într-un alt articol). Am zâmbit de fiecare dată când vedeam clopoțelul, care îmi aducea vești bune, înroșindu-se. 
Te invit să faci parte din această emoționantă lume a afiliaților și advertiser-ilor. Nu trebuie neapărat să ai un blog, poți face conversii pe care le poți posta pe contul tău de socializare (cel mai bine este să alegi companii care plătesc comision la comanda plasată din link de pe FB și, atenție, nu uita să faci conversia personalizată din meniul Tools!!). Îți las lateral banner-ul 2Performant, te invit să îți faci cont (create account) și îți urez succes. Nu uita să-mi lași o adresă (blog, Facebook, Instagram, Twitter) pentru a vedea și eu pe profilul tău cu cine te-ai afiliat, poate mă interesează ce oferă și îți pot genera un comision. Așa funcționează prietenia, să fii aproape, să fii și tu lângă cel ce te susține...




Să aveți o zi minunată, plină de iubire și satisfacții personale și profesionale! ❤❤❤
Notă: Precizez că pe dashboard am înregistrate peste 1000 de accesări de când m-am înscris în program și până astăzi. Aș dori să vă mulțumesc frumos pentru interes. 
Las și un print cu poziția mea de astăzi.


2Performant


Surse imagini: www și 2Performant badge personalizat

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită