Gala Spring SuperBlog 2017


Acum două săptămâni, pe vremea asta, ne pregăteam de întâlnirea cu marea, facilitată de unul dintre sponsorii Spring SuperBlog 2017, Hotel Aurora Mamaia. Aveam un week-end la dispoziție, 5-7 mai, pentru a dansa, a socializa, a primi premii, diplome și cadouri. 




Bagaje, sandwich-uri, apă... soare care ne-a însoțit tot drumul dându-ne speranțe că ne vom bucura de el și la destinație... opriri pentru o cafea la benzinării... muzica de la radio... și totuși, un drum mai lung decât crezi inițial pentru că nerăbdarea prelungește clipa. Urmăream pe Instagram fotografiile postate de blogger-ițele oltence, ele postau deja cu podul de la Cernavodă, noi mai aveam, fotografiam și eu câmpurile cu rapiță, abundă Bărăganul de ele... fiică-mea devenise atât de impacientă încât mi se părea super-pisăloagă... hai, încă un selfie, trecem și noi podul, marcăm momentul cu o fotografie... mai avem un pic!



eu si marea


Anita si Ovi


Piata Ovidiu


Anita si Chef Nicolai Tand la Sea Food Festival

După ce ne-am cazat, am scotocit după costumul de baie, zorită fiind să ajung pe plajă, să intru în mare, să gust apa sărată de pe degete... Apa era rece, soarele pornea deja spre apus, noi ne-am îndreptat către terasa Restaurantului Aurora, unde am revăzut cunoștințele de la Gala SuperBlog din decembrie, am dat mâna cu bloggeri noi, pe care i-am recunoscut după fotografiile de pe Facebook. Mi-a făcut mare plăcere să-i revăd pe Claudia Pătrașcu și pe soțul ei, Albert Budica, de la Swiss Plan, pe Minerva Lăcătușu de la Swiss Solutions, pe Olimpia Săpunaru, juriul ultimei probe a competiției recent încheiate, pe Roxana Vasilescu ai cărei copii s-au alergat cu fiică-mea pe unde puteau, pe Silvia Puiu, care mie-mi pare prea tânără pentru a fi profesoara studentelor ei, alături de care vine la Gale, cred că e colega lor dacă e să mă refer strict la look ☺❤, Ioana Razk, Andreea Alexandra Vraja și pe mulți alții. Am făcut cunoștință face to face cu Florina Lixandru, pe care o admir pentru determinare și jovialitate, o mamă cu trei copii superbi, un soț implicat (și al meu este, no offence Ovi!), răbdare, disponibilitate, modestie (sunt sigură că ea crede că nu face nimic special, doar sunt și alte mame... dar nu, trei copii de vârste apropiată și tu cu zâmbetul pe buze printre ei... tu ești cea minunată cu adevărat!). Cristina Chifu, Gi Gigel, Ralucica Andreea, Maria Agurița, Marius (cu fiica lui), Emil, Eugen, Adrian, Teodor sunt câțiva dintre blogger-ii care mi-au mai atras atenția. 




De asemenea, nu vreau s-o uit pe gazda Galei, Mery Mambet, de la Hotel Aurora, cu care am schimbat câte un salut în timpul primei seri și la plecare și nici pe Alina Gheorghe, juriul probei AVBS Credit, care m-a bucurat pentru că și-a amintit de articolul meu la proba propusă de acest sponsor.
Multe mulțumiri pentru amabilitate familiei Chiriță de la Restaurant Aurora, în special Ligianei, care m-a surprins plăcut prin promptitudine, generozitate, dedicare și atenție. Nemaivorbind de meniurile savuroase la un preț accesibil și prietenos! Și fiindcă am prelungit cu o zi șederea la mare, luni, pe 8 mai, atunci când Restaurant Aurora Mamaia a fost gazda „Festivalului Peștelui și al Fructelor de Mare”, pe lângă delicatesele degustate la această manifestare, ne-am putut delecta papilele gustative cu un borș de pește cu un gust delicios din partea casei. Le dau 100 de puncte, fără să stau pe gânduri, și la Gală au servit prăjituri, sucuri, apă, cafea, fructe, șampanie... totul mi s-a părut super-ok!

Inainte de inceperea Galei - foto Restaurant Aurora Mamaia








Multumiri Restaurant Aurora Mamaia!
sursa foto PRO TV



Mai vreau să mulțumesc sponsorului La Fântâna pentru premiul în bani, 100 de euro, celor de la Farmec România pentru produsele cosmetice și Agenției de Traduceri Swiss Solutions pentru agenda elegantă pe care mi-au dăruit-o.
O salut cu mult drag pe Claudia Pătrașcu, mereu caldă, plină de emoții pozitive, mereu acolo pentru feedback, sincer mă întreb de unde are atâtea resurse, trebuie că are un suflet minunat, i se reflectă pe chip! ☺❤

Multumiri La Fantana!


Multumiri Swiss Solutions!

Multumiri Farmec Romania!

Multumiri Quick Photo Booth Constanta si DJ Michael!



Multumiri Hotel Aurora Mamaia!
Și acestea fiind spuse, mulțumirile fiind formulate, să trec la articolul propriu-zis!.................☺ Just kidding! 
Vreau să-ți mai spun că e îngrozitor să fie frig la mare, să bată vântul lângă țărm și să-ți pătrundă în toată ființa, că dacă nu-i faci pe plac unui copil răsfățat vociferează și miorlăie fără să țină cont că pereții au o grosime decentă, nu de bunker ☺, că am ratat la mustață autobuzul care trebuia să-mi arate Centrul Istoric al Constanței, pe care într-un final l-am vizitat, participând la Sea Food Festival și servind o porție generoasă de midii de Marea Neagră într-un restaurant acoperit, fiindcă începuse ploaia... Că am fost la City Park Mall unde ne-am numărat printre spectatorii unui concert What's Up, că fiică-mea s-a jucat la play station și a primit un lego, că am mâncat, că am lăsat banii și pe alte mărunțișuri și că ne-am reîntors la hotel epuizați. Iritați și obosiți, pe alocuri, fără cauză precisă și fără să fi muncit pe brânci...
Luni dimineață trezirea, împachetarea, dus tot la mașină și „hai la masă!”... Restul îl știi, am mâncat ciorbița, am degustat fructe de mare, am apărut și la TV, ne-am întâlnit cu vreo doi foști participanți la show-ul de la Antena1 - „Chefi la cuțite”, am făcut fotografii și am luat-o ușor către casă. Și când spun ușor mă gândesc la lent fiindcă GPS-ul ne-a ghidat spre Ploiești și a fost cam „lungul drum al întoarcerii acasă”.
Dar iată-ne iar în „linearitatea zilelor”, vorba lui Valentin Anghel de la AVBS, zile cărora încerc să le împrumut culoarea speranței pentru a ne bucura de multe alte frumoase și fructuoase Gale... pe care le aștept cu emoție. Doamne ajută!

La mulți ani, Spring SuperBlog! La multe ediții!










P.S. Le mulțumesc lui Radu Țuglea, Silviei Puiu și lui Givan Iusein pentru feedback-ul din timpul competiției și dialogurile roditoare de pe grupul SuperBlog Facebook...☺


Surse foto: www.super-blog.eu, Albert Budica, Daniel Botea și arhiva personală

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită