serialul

             
imagine web
Cred că aproape toate femeile se uita la un serial TV, cel puțin. Am și eu unul, mai degrabă mă străduiesc să rămân numai la unul pentru mai am o grămadă de alte proiecte și treaba zilnică. Sincer, nici nu cred că aș putea îngurgita mai mult de ... doua pe zi ... Așa că urmăresc un serial brazilian în voga, dar și interesant  din punctul meu de vedere. Știu tipe care le au pe ore, pe canale ... sincer, aș putea o zi- două-trei, dar mai mult nu, n-aș rezista să le văd în lanț ...
             La ce sunt ele utile? La multe! Îți abat gândurile de la problemele tale reale, vrând- nevrând găsești un personaj cu care te asemeni până la identificare uneori, vezi că și prin alte colțuri ale lumii oamenii au aceleași greutăți (unii chiar mai multe și mai mari ) și mai ales și în mod special acolo găsești iubirea și visul (presupunând că le cauți și pe acolo), amăgirea, speranța, raza de soare care triumfă asupra întunericului, precum și binele care doboară răul negreșit... În majoritatea acestor filme- romance, ca în basmele copilăriei care te-au construit, care ți-au adăugat câte puțin zi de zi sentimente, trăiri, cunoștințe, până ai devenit cel/ cea de acum, vezi și ce ai putea să ai și ce ai putea să pierzi, și accesibilul și inaccesibilul, vezi ce e jos și vezi ce e sus.
              Unii le urmăresc în timp ce  mulți alții le resping (naiba știe de ce, nu-s de nasul lor?)  și pentru faptul că ei pot învăța astfel cu ușurință o limbă străină auzind-o zi de zi și coroborând-o cu texte scrise de prin manuale. Tot astfel învață și copiii engleza, japoneza din desene animate, cu cea mai mare ușurință, intuind ce înseamnă fiecare cuvânt și făcând conexiuni.
              Oricum, și serialul zilnic e opțiunea  fiecărui individ, ca toate celelalte alegeri pe care el le  face.

imagine web

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Răsfăț culinar la „Hanul din meri” ❤

Domnișoara Bubble și povestea ei total neobișnuită